Pintores en Barcelona

Pintures Roca Sala

Carretera de Cardona 26 08241 Manresa Barcelona
691 258 835

Especialistes en pintura per a particulars i empreses a Lleida i Catalunya central

Busques una empresa de pintura per a qualsevol projecte personal o de negoci? A Pintures Roca Sala som especialistes en tot tipus de pintura i entorn, des de pintura decorativa fins a pintura industrial.

La nostra metodologia és la millor qualitat al millor preu, sabem que per realitzar una bona feina no cal un pressupost elevat, per això volem que puguis complir tots els teus projectes adaptant-nos al teu pressupost.

Fem diferents tipus de decoracions, empaperaments, assessorament en colors i decoracions, traiem i posem gotejat, etc. Som un equip de treballadors homologats per Procolor, aplicadors oficials d'Oikos i un llarg etcètera.

Oferim un tracte molt particular per poder-nos involucrar en el projecte dels del principi fins al final, perquè creiem que és la millor manera de fer-ho.

Demana el teu pressupost sense cap compromís. Totes les feines i pressupostos estan fets a mida per cada un dels nostres clients.

Posa't en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre els serveis que oferim. Estarem encantats de poder-te ajudar. Ens pots trucar als telèfons que apareixen a la pàgina o escriure'ns i et contestarem amb la major brevetat possible, adaptant-nos als teus horaris.

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied